Mladinski nogometni turnir Bayern Trophy 2019 (NEM)

 

 

 

 


München (Markt Schwaben), Nemčija
20 - 21 April 2019


Organizator: JFG Markt Schwabener - Vfb Forstinning

Število ekip: 120
Število odigranih tekem: 5
Kategorije: U09, U10, U11, U12, U13, U14, U15, U17, U19

Ta mednarodni mladinski nogometni turnir je ponos kluba JFG Markt Schwabener Au. Mednarodni mladinski nogometni turnir, ki gosti ekipe iz osmih različnih držav,privablja veliko zanimanje. Turnir poteka v prijetnem mestu vzhodno od Münchna. Središče Münchna je enostavno dostopno s podzemno železnico.

Program se prične v petek, ko je prihod in nastanitev. V soboto dopoldne poteka otvoritev in skupinska tekmovanja na objektu Markt Schwaben.
V nedeljo so izločanja in finalne tekme po kategorijah. Nagrade podeljujejo predstavniki mesta Markt Schwaben.

 

Ekipe iz Slovenije imajo subvencionirano ceno!

 

Te zanimajo podrobnosti? Pozanimaj se o turnirju na info@24ur-nogomet.com (brez dodatnih stroškov)!

 

Športna prizorišča

Turnir Bayern Trophy se odvija na treh lokacijah: v občinskem športnem kompleksu mesta Markt Schwaben, v športnem parku kluba SV Hohenlinden in popolnoma prenovljenem športnem kompleksu kluba VFB Forstining. Občinski športni kompleks ima stadion s 3.000 sedeži, dve travnati igrišči, eno igrišče z umetno travo, atletsko progo, dve teniški igrišči, telovadnico in bavarsko restavracijo s štirimi kegljaškimi stezami. Tako da je veliko prostora in zabave! Finalne tekme in podelitev nagrad se odvijajo na stadionu. Športni park kluba SV Hohenlinden ima dve privlačni travnati igrišči in seveda tipično bavarsko gostilno, v kateri boste z veseljem preživljali čas. Športni park kluba VFB Forstinning pa ima dve igrišči z umetno travo in dve manjši igrišči za nogomet CP (7-a-side). Poleg je tudi prijetna bavarska restavracija.

 

Informacije o turnirju

 

 

 

 

Kategorija

Ekipe/kategorija

Igralni čas

Igralci/ekipa

Najmanjše število odigranih tekem

Skupno število menjav

U09/7

12

1 × 25

7

5

99

U11/7

12

1 × 25

7

5

99

U13

14

1 × 25

11

5

5

U15

22

1 × 25

11

5

5

U17

14

1 × 25

11

5

5

U19

10

1 × 25

11

5

5

 

 

 

Prosta mesta:

 

 

 

Turistične informacije

 

Markt Schwaben

 

Mesto Markt Schwaben šteje 11.000 prebivalcev in je v zvezni deželi Bavarski približno 23 kilometrov stran od Münchna. Srednjeveško jedro izvira iz 11. stoletja in mestu daje poseben čar. Med znamenitosti so grad, mestna hiša in Narodni muzej (Heimat Museum).

 

 

Olimpijski park

 

Olimpijski park je olimpijski stadion, ki je bil zgrajen leta 1972 za olimpijske igre, nekoč pa je bil tudi dom nogometnega kluba Bayern München. Stadion, dvorana, plavalni bazen in teniški park sprejmejo vsakogar. Organizirani so dnevni obiski z vodičem, park pa je redno prizorišče velikih dogodkov in koncertov. Tukaj najdete tudi veliko restavracijo, vključno z vrtečo se restavracijo na vrhu stolpa Olympiaturm na višini 290 metrov. Obrok, ki si ga privoščite tukaj, je vsekakor vreden truda.

 

 

Allianz Arena

 

Allianz Arena je domovanje NK Bayern München. To je bil tudi otvoritveni stadion svetovnega prvenstva 2006. Nov, ultra sodoben stadion vsekakor pritegne oči. Prosojna kupola zgradbe spreminja barve in se vidi že od daleč.

 

 

München

 

München – živahna prestolnica Bavarske – v njem se najde nekaj za vse okuse, lahko pa je dostopen tudi s podzemno železnico. Tukaj so tradicionalna bavarska arhitektura, številne trgovine v delno rezerviranem središču za pešce in kultura: ko vreme to omogoča, se dolge lesene mize hitro obdajo z ljudmi, ki pridejo na klobase in pivo. Okrožje zabave Schwabing je izjemno veseljaško, vendar pa je nočno življenje na trgu Münchener Freiheit izjemno dobro znano ne samo v Münchnu, pač pa tudi v njegovi širši okolici.

 

Podatki se lahko spremenijo, končni program boste dobili ob prihodu.

 

 

 

 

 

Booking.com

Najbolj brano

Booking.com